Velem is megtörtént.
Spenótot készítettem, amikor elkészült, elzártam alatta a hőt.
- azt hittem-.
Azonban egy idő után kellemetlen illatot éreztem,
ami a konyhából áradt felém.
A lábasból kifutott az étel, az aljára égett a maradék, a tűzhelyen ott zöldellt a spenót.
A legrosszabb az volt, hogy ezt valahogy le kellett takarítanom!
Egy csepp, 5 perc súrolás és tiszta lett.
Nem használtam környezetet terhelő termékeket.
Ha szeretnél te is ilyen gyors és eredményes megoldást, kattints a linkre http://www.amway.hu/user/evamol
Most biztonságosan megfőtt. |
Te mennyire vagy környezettudatos az otthonodban?
Tudj meg többet a lehetőségeidről.
E-mail:everyclean.eva@gmail.com
Web:http://mindentiszta.hupont.hu
Köszönöm, hogy itt voltál
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése